30dagers ufordringen · om bilder og sånt · om mine følelser og tanker · Walking down memory lane

Dag 5 | 30 dagers utfordringen

Det går fort i svingene og jeg er allerede på dag 5 av 30 dagers utfordringen. Man merker også at døgnet ikke har mer en 24 timer i seg også. Har mange bloggidéer som venter på komme «ut». Men foreløpig så rekker jeg ikke så mange innlegg pr dag! Nok skravling om det og over til dagens utfordring.

Dag 5 Barndom: Første minne du kan huske

foto:privat

Det er vanskelig å akkurat huske det første minne fra barndommen. Kanskje ikke helt riktig formulert utfordring. Men jeg kan vel prøve å se om det er noe oppi topp lokket som jeg huske.

Det minnet/minnene jeg kan huske klarest er vel de gangene jeg og min søster sitter å leker oppi sandkasse der vi bodde inntil 2 klasse på barneskolen. Jeg syntes det var så morsomt å sitte der å lage sølekaker/steinkaker og alt annet det kunne lages med sand og leire.

Foruten det er det den skumle kjelleren vi hadde i huset vi bodde i for over 15 år siden. Jeg var bombesikker at det spøkte der eller var noe skumle greier nede der.Jeg var redd for å gå forbi kjeller døra. Kanskje ikke det «happiest» barndomsminnet med det er det jeg husket sånn «on the top of my mind«.

foto: privat

Hva er det (første) du husker fra barndommen?

→Les oversikten over «30 dagers utfordringen» her!
→Les Dag 1, Dag 2, Dag 3 og Dag 4.


18 kommentarer om “Dag 5 | 30 dagers utfordringen

 1. Så søt.. jeg vet ikke helt om jeg husker mitt første minne.. kanskje den gangen da fetteren min kom til Norge, jeg husker jeg løp ned trappene for å se hvem som kom hjem.. til min overraskelse var det en ukjent dame og en liten gutt på min alder.. så husker jeg ikke mye mer:p..

 2. Husker egentlig svært lite fra barndommen, det meste jeg husker, husker jeg fra å ha sett bilder av det..

  Sv; Nei, det var det ikke heller! Ligger fortsatt 3 eller 4 uker etter!

 3. Åh, husker at vi var en hel gjeng i alderen 3-10 år som hang i sammen enn 12 stk en hel sommer og bare hadde det kjekt, mens foreldrene våre satt å skravla sammen som gode naboer;)

 4. Jeg har en del barndomsminner, men de fleste har jeg blitt fortalt av foreldre/besteforeldre ol. Det er koselig å tenke litt tilbake på barndommen, den bekymringsløse tiden 😀

  SV: Jeg har også den boka, så har en del filmer jeg egentlig bør se. Kanskje jeg skal ha marathon når jeg blir penjonist! xD

  1. Koselig å mimre stund med både foreldre og besteforeldre! Har selv hatt det! Det er noen ganger man har lyst å være barn igjen og være bekymringsløs:)

 5. Jeg husker kjempegodt fra barndommen, men en som virkelig har imponert meg når det gjelder å huske ting fra utrolig tidlig alder, er min yngste søster. Frem til hun var 12-13, husket hun helt tilbake til da hun var virkelig ung/liten, og jeg var alltid så imponert over det (ettersom jeg er 13 år eldre enn henne, gjør jo at jeg vet at det hun husket stemmer med virkeligheten). Men ved alderen jeg nevnte, snudde det helt og etter det, husket hun ikke slike ting lengre – er nok garantert fordi man forandrer seg så mye på den tiden; inngangen til ungdomstiden, med så enormt mye annet på hjernen og ting man er opptatt av da. Men likevel, jeg var skikkelig imponert:)

  1. Synes det er fascinerende med folk som husker mye fra de tidligere barndomsårene.:) Jeg husker ikke helt fra når jeg var lita . men fra 5-6 års alderen. Annet er litt uklart.

 6. Tilbaketråkk: 30 dagers utfordring |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s