Inspirasjon og tips · om min hverdag

On my wishlist #2

Man kan ikke unngå det faktumet at høsten er virkelig på anmarsj.Jeg har innsett at mine vans ikke holder ut denne høsten og at det er på tide å være på utkikk etter høstens(og kanskje vinterens) sko.

De skoene ovenfor er fra dinsko og koster 399 kr. Selvom de ikke skriker «ordentlig» høstsko av så har jeg helt siden jeg så reklamen på tvkassa,hatt lyst på de. Er ikke den som går med høyhælet sko eller boots så mye. Så det er kanskje noe jeg kommer til å kjøpe når den blir litt billigere eller er å finne på salg.

Binka som er bloggeren bak bloggen Elefantzonen.com har nylig kjøpt seg kule gummistøvler/sko fra Hunter. Klikk her for å se skoene! Me want!

Det finnes så utrolig mye fint ute i skoverden,og det er vanskelig å velge. Foreløpig får jeg tusle rundt i mine Vans til jeg må ut å kjøpe ordentlig skotøy før vinteren setter inn.

Har du kjøpt høstsko/vintersko ennå? Isåfall hvilken type?

 

Har du lyst å være med på bloggportrett her på bloggen min? Har igjen startet opp med bloggportrett. Klikk her for å melde deg på og klikk her får å lese bloggportrett #28.

 

 

Reklamer

16 kommentarer om “On my wishlist #2

  1. Fine sko det! 🙂 Tror jeg må ha ny høstsko selv 🙂 🙂

    SV: Jeg kjenner ikke til butikksalg, men mener å huske den er tilgjengelig på iTunes. Den ligger på et album som ble utgitt i fjor, så den har egentlig vært tilgjengelig ganske lenge.

  2. Hehe, jeg går i samme fella hvert år. Faller nemlig for enkle og feminine sko som knapt kan brukes på høsten, så når vinteren kommer må jeg ty til gummistøvler med flere raggsokker.. Titter for tiden på et par som hører med i denne kategorien 😉
    Fine sko! 🙂 Lurt med wedges, slipper å balansere og det blir så lettere for foten.

  3. Om du først skal gå til innkjøp, så sponser du vel meg også et par? ;))) De er jo kjempeflotte!! Jeg må nok gå i Converse så lenge det lar seg gå, for hvis ikke blir det fjellsko for vinteren…. Blergh!

  4. Kjøpte vintersko i Italia som er i denne stilen, bare at hælen også er svært. Prøvde noen lave vintersko også, men fant ut at jeg ville prøve noen med hel i stedenfor 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s