om bilder og sånt · om min hverdag · om min skolehverdag · om mine følelser og tanker · Oppsummeringer

På hverdagsfronten

Skole

Kan vel ikke si at jeg har vært den mest aktive studenten denne uken ettersom jeg kun har hatt 1 forelesning,og den var på mandagen. På onsdagen var jeg innom Blindern for å printe ut en del artikler og pensum/timeplaner samt møte Hanne K. Ene faget jeg har dette semesteret har mange av artiklene online,og det er jo greit.

Så er det også et annet fag hvor vi selv må kopiere opp masterkopier av artiklene. Nå høres jeg kanskje litt smålat ut,men greia er at du må kjøpe og kjøpe deg kopikort ettersom mer eller mindre hele pensumet er lagt opp slikt. Jeg har et som jeg ikke har brukt på 3 år,og spørsmålet er om det fremdeles funker. Så det må jeg få testet ut.

Denne uka har jeg prøvd å få kommet inn i «lesemodus»;men har ikke helt fått det til. Jeg er fremdeles i sommermodus.

Hverdagen ellers..

Hverdagen ellers er fylt nå for øyeblikket med hundepass ettersom brodern’ med kone + hennes familie skal på ferie sammen. Det koselig å ha Solan her,og det blir nok et par lange gåturer sammen.  I går så gikk jeg i pøsende regn med Solan på slep ettersom regnvær er ikke favorittværet hans.

Vi bor veldig nær en golfbane,og han ble veldig nysjerrig på ha golferne drev med.

Utenom hundepass og skole som jeg har nevnt ovenfor,kjenner jeg lite tomrom etter at lille Bella døde på tirsdag. Selvom hun var gammel etter hennes levealder,så følte jeg at hun døde brått. Hadde jo det på følelsen at noe skulle skje,og fikk bange anelser da jeg skulle gi henne mat på tirsdagen og så henne død i ene kroken på buret sitt.

 Jeg vil takke alle sammen som har lagt igjen fine kommentarer på innlegget jeg skrev den dagen. Det er sårt å miste kjæledyrene sine,enten det gjelder hunder,katter,hamstere eller fugler. De har blitt en del av familien.

Bones-mani
Var en stund i «bones» dvale og nå i det siste har jeg begynt med å se  Bones igjen. Det er en av mine (mange)favorittserier,og nå er jeg på slutten av sesong 2. Jeg har fulgt med sånn av og til på serien,men som jeg flere ganger har nevnt så fikk jeg lyst å begynne å se den fra starten. Så er også David Boreanaz som spiller «Seeley Booth» ikke verst å se på heller  Jeg husker når han var med i serien «Buffy» så hadde jeg en crush på han.

(linket)
//linket

Helgen

Fredagen har kommet for å bli,og jeg har helgeplanene mer eller mindre fastlagt. Jeg skal bruke helgen til å planlegge skole,og legge frem en leseplan eller lage en «angreps» plan for det store pensumet jeg har i år. Har fremdeles ikke fått oversikt over de ulike  forelesningene jeg har eller om tre fagenes seminargrupper som er obligatorisk krysser hverandre osv. Så det er på tide å få startet på det.

Ellers så skal jeg møte Hanne K i helgen for å gåtur i skogen. Kjenner jeg meg rett så kommer jeg nok til å knipse en del bilder på turen. Selvom jeg ikke er så ofte i skog og mark, elsker jeg å være der når jeg først kommer meg ditt henn.

Foruten skogstur skal jeg vel slappe av litt til før skolen virkelig er i gang med forelesninger,obligatorisk gruppesamlinger og pensumlesing.

Bloggportrett og greier

Som jeg skrev i dette innlegget her så har jeg planer om å starte opp bloggportrett igjen etter en lang dvale tid på over 4 måneder eller så. Har allerede sent avgårde et par mail med ny utformet spørsmål og en del av de «klassiske» spørsmålene som er vanlig nå til dags på bloggportretter. Du kan melde deg på bloggportrett på bloggen min her! Eller sende en mail til (blogg.ininasverden@gmail.com) og merk mailen med «Bloggportrett».

Foreløpig starter jeg med å ha bloggportrett på mandager fremover,og hvis det blir flere som melder seg på kan det hende at jeg tar 2 ganger i uken. Men det gir jeg beskjed om!

Annen ting som jeg vil  skravle om er muligheten for mine søte og kjære leser vil bidra med gjesteinnlegg. Hadde vært koselig å la dere få komme til på bloggen,og det er leeenge siden jeg har hatt noen gjesteinnlegg,og det var på den gamle bloggen min. Skal ikke presse folk eller noe,men hvis det er noen som vil skrive om et tema eller fremme et av sine innlegg så er det bare å gi beskjed om det(send mail til: blogg.ininasverden@gmail.com).

Samme tid vil jeg ønske følger nr 36 på bloglovin velkommen! ♥ Koselig å vite at folk vil følge bloggen min via bloglovin og greier.

Håper alle har det bra og får en fin helg!

Reklamer

17 kommentarer om “På hverdagsfronten

 1. Hørres ut som dagene dine er fylt opp i allefall. Får håpe at du kommer i lesermodus etter hvert og at det kommer til å gå fint på skolen og sånt for deg. Ellers får du ha god helg! 🙂

 2. ÅÅÅÅH, det var DET! Jeg sa jo for sånn…. ALTFOR lenge siden at jeg kunne gjesteblogge! uff, nå fikk jeg litt dårlig samvittighet. Jeg kom aldri på hva jeg kunne skrive om. Noen ideer? :p 🙂

  1. 🙂 det går bra Siv! Trenger ikke å ha dårlig samvittighet! Hmm, så er det meg og idéer. hehe^^, Kanskje du kan skrive om en hobby,noe fine bøker du har lest eller musikk, tema som er i nyhets verden o.l . Det haster for all del ikke=)

 3. Så koselig å være hundepasser! Jeg har ofte hunden vår her, og det er så koselig! Ellers bor hun jo hjemme hos mor og far, men de er ofte ute å farter. Og jeg er heller ikke i veldig lese-pensum-modus. Det er så utrolig tungt å komme i gang, men jeg må bare fordi det er veldig mye å lese fram til jul.

 4. Deilig da med en rolig start på skoleåret. Ikke så brå overgang fra ferie til skole. Lykke til utover høsten, selv går jeg i praksis åtte uker fra uka av!

  SV:
  Jeg har fått mailen dn. Jeg skal prøve å besvare deg iløpet av helgen :-)) takk for at jeg får bli med 🙂

  1. Var kjempe glad for en rolig start! Har hatt brå overganger tidligere,og da får man liksom ikke summet seg. Du får også ha lykke til videre med skole og praksis!

   //supert! det haster ikke med å svare,bare ta din tid! Koselig at du blir med!

 5. Fikk forresten mailen din, driver å svarer på den nå 🙂
  Har sett noen episoder av Bones, men jeg klarer ikke stemmen på hun som spiller hovedpersonen – jeg blir så distrahert, haha :p

  1. Så bra:) Trenger ikke å stresse!:)

   Hun Emily Deschanel har en spesiell stemme ja:) Men ser man bort fra den er serien en kjempe fin og spennende serie!

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s