Bloglove · Inspirasjon og tips · om bloggen

Bloglove#2

(linket)

bloglove er et «konsept» jeg har begynt på min kjære blogg,og det er hvor jeg trekker frem enkelt innlegg fra blogger jeg leser eller har kommet tilfeldig over. på den måten kan dere lese fine bloggposter og kanskje komme over nye blogger å lese. enjoy!

Les første posten i «bloglove» her!

Kommunevalget nærmer seg med stormskritt og det er sikkert noen der ute(deriblant meg) som er usikker på hvor sitt «politikerhjerte» ligger henn. Silje linker i innlegget sitt til NRKs valgomat. Kanskje du blir overrasket og at dine synspunkter og holdninger ikke stemmer med partiet du egentlig holder med?

Det er sikkert mange som har begynt på Universitet nå som  er sikker i sitt «veivalg». For de som sitter på gjerdet og funderer om hva de skal gjøre med sin studiefremtid ;anbefaler jeg å lese innlegget som Charlett skriver her og Monica fine innlegg som heter «Veien blir til mens man går«.

Hverdagseventyrer tipser i dette innlegget om hvordan du selv kan lage hjemmelaget (eddik)vaskemiddel. Kanskje greit tips for en student?

«Til mannen uten hjerte» er skrevet av Madeleine som overlevde Utøyaskytingen.

En blogg som får meg til le er tegnehannes blogg,og «Changes» er et av mange innlegg som har fått meg til å småhumre .

Mina sine fine innlegg som er fylt med like fine bilder fascinerer meg alltid ,og det nyeste innlegget «Plommetrut» er fylt med fine bilder.

Min gode venninne Nina m er på reise og det til Italia,og hun har med seg pcen. Det betyr at det vanker mye fine bilder og updates. Les om hennes 2 første dager her!

Hilde viser et par fine bilder fra London,og samtidig lurer på det er noen som kan tipse henne om fine nettsteder/blogger som inspirere oss. Jeg er blank for øyeblikket,kanskje dere kan hjelpe henne?

Min søster Marita har lest en sterk og rørende bok som heter «Jeg tenker nok du skjønner det sjøl»,les hva den handler om og  hennes mening her!

Somsagt det er bare å komme med tips til innlegg jeg kan lese som dere har kommet over eller innlegg dere selv har skrevet .

Håper dere har fått noe å lese på,og ønsker alle en fin torsdag!

(linket)

16 kommentarer om “Bloglove#2

 1. Sv; Takk takk, har hatt shopping abstinenser de siste månedene, så nå kjøper jeg egentlig bare alt jeg ser :p Uff, gleder meg ikke akkurat til å komme hjem til kulda, kl er 10 her nå og det er allerede over 30 grader!

  // Har lett etter trenchcoat siden i fjor, og nå fant jeg den på 50%! Det er bare å begynne å lete 😛

  Ja, det er herlig her ❤

  // Mhm, veldig fin! 😛

  1. hehe^^, har litt minishoppingabstinenser selv. Må sårt ha en høstjakke samt nye sko:) hehe. Når kommer du forresten hjem?

   //trenchcoaten er værtfall fin og stilig!

  1. Hadde vært fint med shopping runde,men er litt blakk for øyeblikket.Så det må bli en annen gang:P Jeg må sjekke timeplanen om jeg har noe forelesninger,men kan gi beskjed på mandagen=)

 2. Jeg prøvde testen, det ble faktisk det partiet jeg hadde tenkte å stemme på, selvom jeg egentlig ikke har helt satt meg inn i valgene ennå:p.. likte også innlegget til Monica..

  1. hehe,så bra! Jeg fikk et parti som jeg ikke hadde tenkt på .. Vi får se ann hva jeg velger:P likte godt også monicas innlegg,og bra skrevet.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s