Bloglove · Inspirasjon og tips

Bloglove

Her om dagen fikk jeg idéen om å lage enda et fast innslag på min kjære blogg,nemlig Bloglove. Selve konseptet er kanskje ikke nytt for folk flest,men det hele går ut på at jeg hver uke drar frem bloggposter jeg liker og synes fortjener litt oppmerksomhet. Andre som har lignende konsept er bloggen Ladynetta med sine Linkstorm.

//linket

Det er bare å ta idéen videre hvis det er en noen bloggere som titter innom! Hvis dere også har noen tips til innlegg som kan være med så er det bare å sende mail (ninacg89@gmail.com) eller skrive ned linken til innlegget under!

Innleggene tar jeg bl.a fra «liker» mappen på bloglovin,her på wordpress.com og innlegg som jeg har kommet tilfeldig over.

♥ «Home is where the heart is» skriver Siv om hvor hennes «hjem» befinner seg . Nettopp det at det betyr ikke helt hvor du kommer henn fra eller bor,men det har noe å si hvor «hjertet ditt ligger».

♥ I innlegget «Life«skriver Luisa fine ord om livet. Litt livsvisdom som er godt å ta med videre.

♥ I innlegget «5 rimelige SOMMER-aktiviteter» tipser bloggeren bak bloggen «Hverdagseventyrer» oss om 5 fine og rimlige sommeraktiviteter å finne på. Selvom vi er inne i August er det fremdeles litt tid for å gjøre de.

♥ Min gode venninne Nina M skriver i dette innlegget  litt om om tvserien «Boardwalk Empire». En serie som jeg skal sjekke ut snart!

Kari tipser oss om blogger som vi ikke må glipp av i dette innlegget her

♥ Bloggen Seriefreak gir oss en sniktitt på hva vi kan vente oss av Vampire Diaries tredje sesong. Merk;det kan komme spoilere for de som kanskje ikke har fulgt med/sett sesong 2. Klikk her for å lese!

Søsteren min skriver i dette innlegget om hvilke farger som er in i sommeren.

Pia Hysj skriver i innlegget «Den uskyldige lykkepromillen» om artikkel hun har lest i ELLE  og tanker rundt alkohol.  Er ikke noe fylle innlegg dette,men et reflektert og fint skrevet om tema.

Ulrikke Lund skriver i innlegget «Kommenter hva du vil men ikke overfall meg» om en ekkel hendelse på Byporten i Oslo i forrige måned.

Håper dere fikk noe å lese ut på kvelden nå,og kanskje noen nye blogger å sjekke ut samtidig! Som jeg nevnte innledningsvis kan dere også komme med tips til innlegg som bør komme frem. Det kan være alt fra innlegg med bilder til debatt innlegg!

Ha en fin torsdagskveld!

//linket

18 kommentarer om “Bloglove

  1. ÅH, det var da veldig som du skulle skrive magehoppende innlegg for tida :’) Du er så kos, du Nina!! Jeg liker denne idéen, og gleder meg til flere slike innlegg! Jeg har sett noen av innleggene du linker til før, men resten skal jeg også ta en titt på!! Takk 😀

    1. hehe,that’s me. Liker å skrive magehoppende innlegg vettu!=) Så bra at du likte denne idéen=) Skal prøve å få finne masse fine innlegg til neste uke=)

  2. Tilbaketråkk: Bloglove#2 |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s