om nyheter

It breaks my heart

Huff, har nesten ikke noe ord.. Annet at det er ufattelig trist og ubegripe hendelsene i Oslo idag. Mine tanker går til de som er berørt og deres familier.

Foto: Thomas Winje Øijord / Scanpix//Linket til artikkel
Reklamer

18 kommentarer om “It breaks my heart

  1. Fikk nesten ikke sove natt, var urolig og bekymret … tankene går til de som er rammet.. Selvom jeg ikke kjente noen av de omkomne føler jeg virkelig med de. er et hardt slag.

 1. jeg får helt frysninger av bildene.. jeg bodde like borti gata for under 2mnd siden.
  alle mine gamle flatmates er trygge da, og stine som jeg bor med nå var på egertorget da det smalt, men hun har det bra.. fysisk ihvertfall, litt prega tror jeg..
  er ikke hver dag man løper for livet.

  ufattelig

  1. Samme her også.. sitter nesten å griner av nyhetssendingene.. gråter for de som er rammet.. bra at dine gamle flatmates er trygge. kan tro at de fleste som befant seg i oslo sentrum er i sjokk og traumatisert.

 2. Vi er alle i sjokk.. Dette er helt uvirkelig. Selv har jeg ikke klart å samle tankene nok til å si noe før nå. Det er så utenfor det jeg trodde var mulig.

 3. Det er helt forferdelig det som har skjedd, men det kom ikke som noen overraskelse at en terroraksjon skulle skje i Norge. Det som overrasker meg, er at det er en nordmann som står bak. Finnes nok ingen ord som kan beskrive det som har skjedd…det er helt uvirkelig!

  1. Det er jo forferdelig trist.. Nei du sier noe der, det har kanskje vært noe som har ligget i kortene. Jeg var sjokkert også at det var en nordmann som stod bak dette. hvis det hadde vært utenlandske terrorister hadde det nok vært enda verre.
   Det er ille nok dette her som han idioten har gjort..

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s