om bilder og sånt · om litteratur og bøker · om min hverdag

Sunny Sunday

Trodde nesten ikke mine egne to øyne når jeg kom meg endelig opp av senga mi idag, det var jo SOL! Omg, liksom. hehe. Etter nesten 6 hele dager med mer eller mindre regn,tåke og småbuldring; har solen bestemt seg for å komme. Med det sagt har jeg jo ikke vært ute å nytt det ennå,som den lille «bok»nerden jeg er så har jeg sittet inne å lest bok. Jaja,skal se å komme meg ut kjære lesere. Må jo nyte finværet,selvom det blåser som bare det ute. Der jeg bor er det enten sol med vind,eller ikke fin vær( ehm..kanskje å overdrive litt).

//linket

Mine søndagsplaner er enkle og greie, jeg skal slappe av(ikke noe overraskelse det), være borte fra pcen litt. Sette meg ut i sola,lese litt i boka jeg leser . Se på tvkassa etterhvert,nå som vi har fått Canal Digital grunnpakken har vi maaange kanaler,og enda mer valgmuligheter. Ofte på søndager går det ikke noe særlig morsomt på tven,og da er det greit å ha filmkanaler osv.

//linket

Gleder meg til Harry Potterton,eller Harry Potter Maratonen  som er på Colosseum (Oslo). Snille Hanne L. la ut for meg for de billettene til maratonen.Selv satt hun med en annen venninne(Synnøve) utenfor kinoen (med telt) for å få tak i billetter til premieren på siste del av Harry Potter and the deathly Hallows.  Selve Maratonen tar for seg alle filmene forut som har kommet ut og er tilsammen 17 timer(med pause innemellom). Yeah,gleder meg til den 26 juni, da er det Harry Potter for alle penga,pluss dagen derpå kan jeg få med meg sesong premieren på Trueblood.

//linket

Har også fått sett ferdig sesong 4 av The Big Bang Theory og jeg gleder meg til å se mer av denne gjengen. Skal prøve å få begynt å kjøpt opp sesongene av denne serien som jeg elsker.

//linket

Dette var kanskje litt av et «roteinnlegg»,men klarte ikke å dy meg helt. Var så mye på en gang som jeg ville fortelle om,at alt ble skviset inn i et innlegg.

Boka jeg holder på å lese,"Supernatural book of Monsters,spirits,demons and ghouls".

Ønsker alle en fin søndag! Så blogges vi iløpet av dagen!

Reklamer

27 kommentarer om “Sunny Sunday

 1. Haha, jeg er glad du får deg litt sol 🙂 Selv hadde vi over 2 uker med drittvær uten snurten av sola, og nå har vi også litt vind, gitt :p

  1. Takker:) Håper du har hatt en fin søndag !

   // Så bra:) anbefaler å lese videre,mye fint å lese videre i bokserien:) er lang,men verdt å lese:)

 2. Hørres ut som du har fine planer for søndagen og herlig å bare slappe av da og ikke gjøre noe i det hele tatt. 😉 Hørtes moro ut med Harry Potter maraton da. 😀

  1. Deilig med søndager nå egentlig når det ikke er skole dagen der på, det er jo ferie for min del. venter bare på eksamens resultater. :S Gleder meg til HP Maratonen, trodde jeg ikke fikk billetter eller fikk råd til det. Men heldigvis la en venninne ut for meg,så er det bare vente på skattepengene skal tikke inn på kontoen:) hehe:)

  1. Det har vært en ganske fin og avslappende søndag for min del:) håper du har hatt en fin søndag! 🙂 Synes og The big bang theory er genialt også:) Gleder meg til neste sesong allerede:) hehe

  1. Ja,det har vært en behagelig og avslappende søndag for min del:) håper du har hatt en fin søndag! Har mange fine planer fremover!
   Helt enig med deg at the big bang theory er morsomt og at trueblood er bra:) elsker begge seriene:)

 3. Ja du må kose deg i sola mens du kan! Her er det ikke vær til det skal jeg si deg… 😦 Men når det blir, da skal jeg og kose meg ^^

 4. Heldige deg som skal på Harry Potter førpremieren, Harry Potterton! 😀 Og TBBT er awesome! Har lastet ned hele sesong 4, og er på midten nå. Er veldig glasd for at de skal lage en ny sesong. Love Sheldon ❤ Tehe!

  1. Jupp,er megaheldig 🙂 Gleder meg,det blir 17 timer med HP<3 hehe. har vært med på Ringenes Herre maraton 2x før på colosseum i Oslo, men det var ca 9 timer med pause. Nå er det nesten dobbelt. hehe. kommer nok til å være helt ødelagt dagen derpå,men det går nok bra. er ikke noe særlig flink døgneperson.:P hehe TBBT in my heart sier jeg,hehe. så de siste 4 episodene i går før jeg la meg, og gleder meg til sesong 5. hehe. Tror de skal lage minst 2 sesonger til. Hørt noe rykter om det. Liker veldig godt sheldon også<3 Bazzinga!

  1. oj,kanskje jeg så feil. Det er nok med pausene innemellom,det er ca 15-30 minutter mellom hver film tenker jeg. da gjelder det å ta med seg iskaffe og redbull til tusen:=P

 5. Mye som skjer på en gang, godt det og;) Når det er sol så kan man jo ligge på verandaen å se serier eller lese. Søndager er stort sett daffe dager her, blir trøtt bare jeg tenker på det faktisk! Hehe. Blir stordaffing fremover nå iallefall, ettersom det ikke blir noe trening de dagene heller fremover

  1. hehe,det er jo det:) Er jo sånn på søndager er jo daffedag delux. Tror det er noe som gjelder ellers rundt omkring i Norge:) I Pinsen var det jo ekstra daffedag:) hehe.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s