Tvserier

Trueblood season 4

26.juni er dagen alle Trueblood fans burde markere seg, det er duket for premiere for den 4 sesongen av den hardbitende serien «Trueblood» som i Usa går på tvkanalen HBO. Her i Norge må vi nok smøre oss med tålmodighet,ettersom denne sesongen kommer nok ikke på NRK3 før til høsten,kanskje begynnelsen av nesteår. Men frykt ikke, det er flere måter å se serien bl.a online(casttv.com eller surfthechannel.com) eller laste ned.

Denne sesongen er mer eller mindre basert på bok nr 4 i serien «Dead to the world» som er skrevet av Charlaine Harris(merk: linken til boka inneholder kanskje litt spoilere).. Denne boken likte jeg kjempe godt,og det blir ganske spennende iløpet av sesongen kan jeg love dere. Under har dere et par klipp og trailere fra den kommende serien. Enjoy!

Flere som gleder seg til sesong 4 av Trueblood?

->HBO siden om serien
->imdb.com side om serien

Reklamer

18 kommentarer om “Trueblood season 4

  1. Samme her,elsker både serien og bøkene.Er ferdig med bok 9 snart. har ikke fått kjøpt de to andre,men skal ønske de til bursdagen min:)

 1. Jeg har fortsatt til gode å se noe True Blood jeg, men virker veldig populært, så må vel få tatt meg tid til det. Kanskje når vi er ferdig med å se Supernatural 🙂 Vi er alt på season 4! 😀

 2. Sv; Men nå er jo reaksjonen hovedsaklig på forsiden med disse tre modellene, og de ser jo så sunne ut som det går an å få blitt! Er også glad jeg har former, hvis jeg ikke hadde hatt kvinnlige former hadde jeg sikkert sett ut som en 12-åring :p

  // Har litt dekkkrem og pudder som jeg skal prøve å bruke. Bodylotion hjalp ikke noe særlig.

  Å, min store drøm når jeg var yngre var sikkert å være brudepike, det må ha vært morsomt 😀

  // Da må det bli eventuelt etter jobb for min del på tirsdag eller torsdag, slutter klokka 16.

  1. Er jo det, og jeg synes de er normale jeg:) Eller er i godt hold! 🙂 Leste et annen innlegg om samme tema,eller om den saken. Og det var visst enkelte av disse modellene på forsiden som var overvektig,men denne forsiden av Vogue var jo laget for å skape en provokasjon eller hva det heter.

   // Det var kjempe morsomt å være brudepike,å tusle nedover aisle(glemte et øyeblikk hva midtgang het..hehe). Var en fin og spesiell dag:)

   //hmm,på tirsdagen skal jeg kanskje til ahus å gi blod hvis jeg får kvitt småsårene på hendene mine pga utslette,så skal jeg møte mamma etterpå i lillestrøm. så er ikke sikker om det blir så mye tid på tirsdagen,vi kunne evt. ta en film som går ut på kvelden i lillestrøm. Ellers så har jeg ingen ting å gjøre på torsdagen:)

  1. Anbefaler å se videre, de første episodene av sesong 1 er kanskje litt småtreige,men etterhvert blir det bare bedre og bedre. Jeg prøvde meg først på første episoden i fjor,men så lot jeg være å se på den i et par måneder før jeg prøvde igjen:) Nå elsker jeg serien:) hehe. Morsomt å se omigjen tvserier:) Holder på å se Bones fra starten,og smallville fra starten:)

  1. Hmm. Det er jeg litt usikker på. Venter selv på at den fjerde sesongen skal komme på DVD. Men regner med at den kommer iløpet av våren 2012 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s