om bilder og sånt · om min skolehverdag · På godt & Vondt...

Want my life back

Høres kanskje litt drastisk ut denne overskriften på innlegget,men når man er i «eksamens» modus eller tider;så blir det altoppslukende og føles litt som et lite sort hull som suger til seg all energi og mot. Kanskje det siste er avhengig av personen og hvilket fag man har.

For min del er dette sorte hullet latinen,og til dere som sitter å stusser over hvorfor jeg tar det,så er svaret pga det er en del av mine studier. Ikke frivillig valgt,men noe jeg må gjennom. Jeg bare krysser alt jeg kan krysse for at første av to latin eksamener går bra. Idag(mandag) er det uten ordbok.

//linket

Flaks at jeg sjekket når eksamene var og at jeg ikke har min siste eksamen den 1.juni som jeg trodde,men at den siste eksamen er 3.juni(fredag). Da har jeg et par dager til å øve på siste del.

//linket

Akkurat nå burde jeg vært til sengs ettersom klokken snegler seg mot halv ett om natten, men følte for å lufte litt tanker før jeg så over ting for siste gang.

Prøver alltid å komme meg sengs tidlig,og ikke stresse med å lese når det er dagen før eksamen. Akkurat nå får jeg kanskje ikke noe mer presset inn i topplokket. Kan hende jeg blir enda mer forvirret.

Føler ikke helt at jeg kontroll over ting,men det er sikkert noe jeg bare føler nå. Kjente ting bare knyte seg ekstra til når jeg så gamle gitte eksamener i faget.

Akkurat nå ønsker jeg at jeg hadde hatt mer tid,og ikke at hjemme eksamen jeg hadde i forrige uke skulle vært på det tidspunktet. Sånn er student livet,man kan ikke alltid få det som man vil,men man får gjøre det beste ut av det.

//linket

Akkurat nå vil jeg bare slappe av med en god bok,sitte ute i det fri(kanskje når det ikke regner og blåser,som det har gjort de siste dagne).

Nå får jeg legge meg, skal opp om 5 timer! Håper alle får en fin start på uka! Wish me good luck!

*alle bildene er linket og er fra weheartit.com

16 kommentarer om “Want my life back

 1. Så flink som du er til å lese, er jeg sikker på at du kommer til å klare eksamen kjempebra 🙂
  Men skjønner godt at du er lei av hele eksamensstyret, men tenk på det – om ei uke ei du ferdig og da kan du bare lese bøker, være sosial, se på TV, osv! 🙂
  Lykke til! 🙂

  1. Tusen takk Gunnhild:) Eksamen gikk ikke så bra som jeg hadde håpet på,men jeg har en eksamen idet faget igjen og jeg håper jeg greier den bra:)
   Blir deilig å bli ferdig,må bare se fremover!:)

 2. Å, skjønner så veldig godt hvordan det føles. Å være student er ganske så fint, bortsett fra eksamenstida. Men det beste med å være student, er når alle eksamene er ferdig!! 🙂
  Takk for hyggelige kommentarer på bloggen min.

  1. Bare hyggelig:D
   Det er fint og morsomt å være student,men som du sier det er stress rundt eksamenstider. men enda bedre når siste eksamen er over:) hehe.

 3. Det er bare hjernen som prøver å lure deg – du har FULL kontroll 😀 Fortsatt lykke til, Nina 🙂 dette klarer du supert 🙂 ha en fin dag!

 4. Huff kjenner følelsen. Blir ofte mer trening og blogging i eksamensperioden, løpe litt fra alle tankene hehe. Høres ut som noen fryktlige fag, men du har jo valgt de så du liker de nok og gjør det nok bedre enn hva jeg ville gjort;) Hehe

  1. Latin er ikke favorittfaget,men noe jeg må for å bli ferdig med bachelor graden.Så jeg håper bare at jeg på en merkelig måte greide å svare så jeg består på denne eksamen jeg hadde idag:) hehe

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s