om min skolehverdag · På godt & Vondt...

Let the game begin

Nå er jeg i startfasen til hjemme eksamen, oppgavene var ikke så «farlige» som jeg trodde. Selvom jeg i natt lå og vred meg pga jeg var veldig stresset og nervøs. Men det får bare være,pga nå skal jeg fokusere på oppgaven. Måtte bare få ut siste «rest» av blogglysten. Bare håper jeg greier å få skrevet en bra oppgave som svarer på det oppgaven spørr om. Idag mandag; skal jeg finne alt relevant pensum til oppgaven, tirsdagen skal jeg skrive oppgaven. Er jeg heldig får jeg begynt med oppgaven idag,værtfall innledningen. Onsdagen er det siste rest og retting av oppgaven!

Marita kjøpte heldigvis idag blekk til skriveren,så da slipper jeg å styre med å printe ut oppgaven på skolen på torsdagen. Yeah!

//linket

Håper alle får en kjempe fin uke! Så blogges vi iløpet av uka! Takk for alle lykkeønskingene dere har lagt igjen! Skal ta med meg de videre når jeg sitter bøyd over oppgaven!

Takk for kommentarer under, det går foreløpig bra med hjemme eksamen. Er værtfall i rute! Ville også takke søte Carina for bloggaward jeg fikk, skal lage et innlegg om det senere. Har fått noe lignende,men det er morsomt å få sånne.Gleder meg nå til å bli ferdig med denne hjemme eksamen,så kan jeg ta meg en liten pust i bakken før de 2 neste.

Reklamer

59 kommentarer om “Let the game begin

  1. Mhm, var ikke så avskrekkende. men er nok litt mer omfattende en jeg trodde,men det skal nok gå bra. har skrevet ferdig innledningen,og er god i gang med hoveddelen. 🙂

  1. Tusen takk Hege.=) Fikk et lite mini stress/panikk anfall i går pga jeg var litt usikker på oppgaven jeg hadde valgt var den «rette»,men det ordnet seg og jeg er godt igang:)

  1. Takk Marita.=) Jeg håper det vettu,er godt igang værtfall:)
   Kjempe fint at du kjøpte blekk igjen, slipper vi å styre med å printe ut ting på biblioteker og på skolen:)

 1. Det går nok bra vet du, høres litt spennende ut med hjemme eksamen, har jo aldri vært borti noe lignende tidligere.

  Sv; Hehe, ja det må du da vel. Har kun hørt på den siden lørdagsmorgen, haha :p

  // Jepp, det må vi få til vet du 😉

  // Takktakk 😀

  1. Mhm, er godt i gang med hjemme eksamen. Har blitt ferdig med innledningen,og er igang på hoveddelen. Skrevet tilsammen snart 2 sider, høres kanskje ikke mye ut. Men har litt til å skrive om:)
   Det er på en måte greit med hjemme eksamen på den måten at man slipper å stresse,men blir jo litt det også. men skal prøve å se om jeg greier å bli ferdig idag,så kan jeg bruke den siste dagen delvis på å fylle inn info,og kanskje begynne å øve på latin eksamene:)

   // har hørt gjennom cden et par ganger nå:)
   //det må vi vettu, har lyst å komme meg på kino snart:)

 2. Sv; That’s good, har vel fortsatt litt over en dag å skrive på. Ja, tror jeg hadde likt hjemmeeksamen, kan få litt avstand mellom hver gang med skriver, tid til å få ny inspirasjon og slike ting.

  // Ja, når var den siste eksamen din da? Er alle rett etter hverandre?

  1. //jupp,har heldigvis det! Så har jeg hele tiden frem til halv tre på torsdagen for å bli ferdig. men jeg skal ta elleve bussen ned til oslo for å være der når kontoret på blindern åpner,så jeg får levert oppgaven og dra heim att og lese til latin eksamene:)
   // jeg har en 30.mai og 1.juni. så 1 dag mellom de:)

  2. tror du ville ha likt hjemme eksamen=) håper du får opplevd det da:) nærmer meg slutten nå,men må fylle på ting og tang,og rettskrive underveis:)

   har latin eksamen 30.mai og 1.juni:S

 3. Sv; Det som irriterer meg så fælt er at jeg ikke fikk til å få sidemenyen mer til venstre, men får vel fortsette å prøve på det, kan ikke være så vanskelig. Vil liksom ha innleggene mer på midten av siden, og ikke så mye mot høyre..

  Ja, du får fortsette med det du gjør!!

  Hehe, ja det får vi gjøre :p

 4. Håper det går greit med eksamen så langt?

  SV: skal selv ha hjemmeeksamen over tre dager i juni. Min siste før ferien (og eneste)… En oppgave på 3000 ord på tre dager er ganske stress!!!

  1. Det går foreløpig greit med eksamen, nærmer meg slutten og det er det vanskligste synes jeg. å få samlet alt jeg har nevnt/diskuteret i hoveddelen:)
   // Du får ha lykke til på den kommende hjemme eksamen, det er stress med det kan jeg tenke meg 🙂

 5. masse lykke til 🙂 går nok kjempeflott vettu 🙂
  hjemmeeksamen er vel egentlig bedre enn å måtte pugge pugge pugge for så ha noen få timer å skrive ned alt man har pugga.. selv om d er deilig å bare bli ferdig med og hehe:P

  1. Tusen takk ida:) Har en god følelse foreløpig,men får håpe det går bra:) Hjemme eksamen er grei på den måten,at du slipper å stresse så alt for mye. men da jeg fikk oppgaven hadde jeg mest lyst å være ferdig med en eksamen på 4 timer:) hehe

 6. Sv; Ja, det burde du absolutt! Utrolig at du ikke har sett det! Du kan låne mine DVD bokser, for jeg trenger dem jo liksom ikke på en stund :p

  // Ja, det blir vel mye frem og tilbake og rette på ting.

  Så nærme hverandre! Hva er forskjellen på de? Muntlig? Skriftlig? Vi får gjøre noe neste helg, eller uka etter der da.

  Ja, det har du rett i, får heller bare gjøre noen små endringer innimellom, for blir jo helt svimmel av å gjøre alt på en gang :p

  1. sier ikke neitakk til å låne de:) Kanskje ta med sesong 1 neste gang vi treffes?:D
   // er faktisk ferdig nå,har slappet av litt nå.men skal se over 1 gang til før jeg printer ut:)

   // ene eksamen er uten ordbok,og er masse grammatikk & oversettelser. dag 2 er med ordbok,så får vi en ukjent tekst og spørsmål om antikken..

 7. Svar: «Veronika vil dø» var kjempefin, så den burde du virkelig lese!:) Hittil i år har jeg lest 69 bøker, og forhåpentligvis blir jeg ferdig med nr 70 i dag:) Du må få «catched up» med Glee ja, sesongavslutningen av utrolig bra!:)

  1. Så bra:) Tenker på å enten å ønske meg den til bursdagen eller kjøpte den når skatte pengene kommer:) hehe. så etter den på lokale biblioteket,men de hadde ikke den der. Skal få catche opp med Glee. Skal belønne meg selv ettersom jeg er ferdig med hjemme eksamen med 1 eller kanskje 2 episoder av glee tenker jeg.=)hehe

 8. sv: tusen takk for at du meldte på bloggen din 🙂 Så morro! huff, føler med deg med hjemmeeksamen altså. Er så glad jeg slipper det. Men jeg ønsker deg masse lykke til!

  1. Bare hyggelig:) måtte ta turen innom etter å lest bloggportrettet på kari’s blogg:) Hjemme eksamen er ikke noe morsomt,men er heldigvis blitt ferdig nå. 🙂 takk for lykkeønskingen:)

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s