om bilder og sånt · om min hverdag

17.mai

Ville bare stikke innom en liten tur og ønske alle som titter innom min kjære blogg på denne dag;

Gratulere med dagen alle sammen! Håper dere alle sammen får en fin 17.mai feiring,hvor enn i landet dere feirer det. Jeg skal feire sammen med familie, og det har liksom for min del blitt en liten tradisjon. Så det blir utrolig koselig! Været er ikke helt på topp,men krysser fingrer og tær for at sola skimter til etterhvert..

Nå skal penkjolen på ,og  jeg skal prøve ikke søle på den før jeg går ut etterpå(hadde vært typisk meg). Ha en fin dag,idag får pensum og eksamenlesing være,og nå skal jeg slappe av med familie og feire Norges nasjonaldag!! Vi blogges!

Hvor skal du feire 17.mai ?Hos familien eller med venner & kjente?
Skal du ha på bunad (isåfall hvilken?) eller vanlig penklær?(kjole,dress osv.)


Reklamer

29 kommentarer om “17.mai

 1. Gratulerer med dagen, jeg jobber faktisk i dag. Men det er hyggelig, en jente som sitter i rullestol. Er bare innom nå og venter litt på at vi skal ut å spise middag snart…

 2. Vi her hjemme har aldri hatt noen særlig 17. mai tradisjoner, så det er nok bare en helt vanlig fridag for meg, i pysjen :p

  Sv; Hehe, det skulle bare mangle :p

  // Nei, Stefan & Elena = boring :p

  // Hehe, jeg var helt fra meg jeg, elsker Jeremy, og nå blir han bare enda mer interssant. Eller han har vel ikke vært noe særlig interessant før, men nå blir han det!! Det har vel noe med at Bonnie lekte med naturens gang, og det vil bli store konsekvenser.

  1. hehe:) deilig med litt slappe-av-dag da:P
   // hehe, jaja. det blir ganske spennende om det skjer noe delena action da.jeg synes elena passer med begge,men er litt i favør for stefan..
   // jeg satt med tårer i øyene,litt omg da hun skjøt han. iiik.. jeg må se å sitte med dopapir når sånne ting skjer,værtfall på sesongavslutninger. Skal se sesong avslutning på NCIS bl.a senere idag.
   Ja,tror bonnie messet litt med den «naturlige balansen». Btw på CW skal de komme en ny serie som er basert også på L.J Smith sine bøker,en annen serie. men annet plot. vet ikke når det skal begynne,men det skal være med samme produsenten som er på Vampire diaries. Serien heter «The Secret Circle».

 3. Gratulerer med dagen til deg og dine. Her i huset kom finstasen på allerede klokka 08.30 før vi dura inn til Oslo by, for å feire dagen sammen med familie. Har storkost oss. Nå er det kveld i himen..

 4. Jeg feiret sammen med familien! Koselig! Tok en tur ut for å se på folketoget og underholdningen, og dro deretter hjem og grillet! Været var faktisk ganske fint i dag! Lucky! Har dessverre ikke bunad (men ønsker meg), så det ble penkjole i dag, gitt! Forhåpentligvis får andre alternativer i løpet av de neste par årene! Ha en fortsatt fin 17. mai! 🙂

  1. Høres ut som en kjempe koselig feiring av 17.mai. Jeg feiret også med familien,så folketoget og så nevøen min gå i barnehagetog. De ble litt grilling hos meg,selvom det var ganske skiftende vær:) Ønsker meg også bunad,men foreløpig er det litt i det dyreste laget. får se hva det blir om et par år:)

  1. Takk hege:) Synd at været var dårlig så dere ikke fikk feiret 17.mai ute. Hos oss var det skiftende vær,men vi fikk skviset inn litt grillings.
   Det jeg la merke til var mange foreldre hadde skviset inn deres babyer i bunader. er jo søtt det:) hehe

 5. Gratulerer med dagen til deg også!
  Takk, håper du også får tilbake energien! 🙂 Det tar på med eksamenslesing, blir jo så lite tid til alt annet og da blir man fort lei og umotivert!

  Jeg har fire eksamener igjen og er ferdig den 8. juni! Har også eksamen i neste uke. Satser på at det går strålende, vi er jo så flink til å lese, hehe!

  1. Takker 🙂 håper du hadde en fin 17.mai feiring:)

   //håper også at energien kommer tilbake. Eksamen lesing er slitsomt og det blir ikke noe særlig annet en det dagene går med på.

   Tror vi kommer til å greie eksamene fint:)hehe^^

 6. Gratulerer med dagen, ja 🙂 Håper du har hatt en fin feiring. Her har vi bare tatt det rolig. Skulle egentlig vært nede i sentrum, men så det hele på tv og tok det bare slappis 🙂 Greit det, også hehe 🙂

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s