om bilder og sånt · om min hverdag · om min skolehverdag · om mine følelser og tanker

Wish I had a Time Machine

Skulle gjerne hatt en fin tidsmaskin som gjorde at jeg gikk bak i tid,og ble ferdig med latinen på første forsøk. I never should have given up latin at the first attempt.:( Jaja, da er det bare 1 dag igjen med ordinær undervisning i Latinen. Så er det 3 uker til eksamen, innen den tid har jeg hatt 3 dagers hjemmeeksamen.

Ble ikke så mye blogging på meg i går ettersom en hodepine + pensum tok hver sin bit av meg. La meg til og med til «normal» tid. Før klokken var 01.00.

Idag tidlig kom jeg tidsnok til bussen pga nettverket hjemme var nede,og som regel hender jeg glemmer tiden når jeg sitter foran pcen om morgenen.

Vel hjemme idag er nettet opp igjen, noe som kanksje ikke er like bra for min motivasjon. Men får vel prøve å holde meg litt unna pcen. Så får dere få meg på rett kjøl hvis jeg slenger ut alt for mange  innlegg i dag.

Hjemme hadde vi fiske middag og fin dessert. Nemlig god jordbær med is & topping. Jeg tok å slengte på masse sjokolade og det syntes vel utover hele ansiktet mitt også. Jeg er ekspert å få halve isen over ansiktet mitt før den er ferdig slukt.

Litt avsporing så har jeg begynt å få en del «fans» /følger på min weheartit.com konto. Det er kjekt å ha konto der så alle bildene du «hearter» eller trykker på hjerte på kommer til en samleside som er din. Så kan folk se hvilke bilder som du samler på. Både dine og andres, og det er helt gratis å melde seg inn. Merk at du kan ikke laste opp bilder til nettsteder,men f.eks hvis du har bilder på bloggen så kan du gjennom et «bookmerke» legge til bilder til din weheartit.com side.

Nå skal jeg vende meg til pensum,gjøre det med en gang istedenfor å la det ligge til langt på kveld. Håper dere alle får en fin onsdag!


10 kommentarer om “Wish I had a Time Machine

  1. En tidsmaskin har jeg ønsket meg mange ganger. Som kan gå både forover og bakover 😉 Og den desserten din så fantastisk god ut.
    Jeg vil nok tro det er lurere å bruke litt mer tid på skole en blogging, men det er jo ofte lettere å bruke tid på blogg en skole. Det er jo mye morsommere tidsbruk 😉

    1. 🙂 Samme her også, en som man kan reise frem i tid og tilbake i tid:) Dagens dessert er i anbefale, ingenting sier «sommer» som jordbær!

      Høres smart ut å velge skole fremfor blogging:) Blir lett vandrende bort til pcen når jeg står fast eller mister fullstendig tråden.

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s