om bilder og sånt · om min hverdag · om min skolehverdag · om mine følelser og tanker · På godt & Vondt...

Loving,living,everything

Skulle gjerne ha forsatt ligget i senga,men virkeligheten kaller for meg. Det er studentes liv, det å stå opp,dra på skole,lese,spise,leve og sove igjen ;for å så begynne på det hele igjen. For min del tiltrakk sove delen mye mer enn jeg trodde idag tidlig, ikke at jeg hadde lagt meg sent.Men det var bare en av de nettene hvor man lå oppe å tenkte,ikke fikk sove ordentlig.

Så det ble hjemme idag, planene er jo selvsagt klare. Men det er det å gjennomføre de, skole & alt annet er ting jeg helst vil skyve vekk. Værtfall for en liten stund,men nå som det nærmer seg eksamens tider er det ikke noe jeg kan velge å gjøre.

Det er hele 3 eksamener igjen før jeg kan ta meg en velfortjent sommerferie, en ferie som er ganske åpen for øyeblikket. Ingen jobbing(foreløpig),men bare å slappe av. Jobbsøking skal jeg selvsagt holde vedlike,men skal satse til høsten for fullt. Sommerferie er «Hellig»,ene ferien hvor jeg virkelig kan slappe av og lese de bøkene jeg vil.

Overskriften på innlegget er fra Simple Diary dagboken min,som kommer med fine sitater hver dag. Gleder meg på enden av dagen å sitte meg godt plantet i senga med min simple diary.

Nå skal jeg spise laksemiddag(elsk), deretter skal jeg se over neste ukens latinlekser. Jeg skal prøve å komme meg gjennom den utrolig laaange og kjedelig artikkelen i kompendiumet til ark1030.  Føler ting går i stampe med det faget,jeg er ekstremt dårlig på å fordele pensumet. Skjer hver bidigste semester og du skulle tro at jeg hadde lært noe.

Jeg føler meg rastløs og usikker,tom & til tider nedenfor, men kanskje noe med at tante rød er på anmarsj. I de dagene blir jeg emosjonell delux.

Jeg skal lakke neglene mine igjen for 3 gangen denne uken . Har virkelig ikke bestemt meg for hvilken neglelakk farge som jeg skal gå med denne uken.

I det siste har jeg hatt en merkelig lyst å høre på Edith Piaf ,har ikke hørt noe særlig av henne før. Hun synger for det meste på fransk. Ikke at jeg forstår noe fransk,men det er noe med det franske språket. Har  lenge hatt lyst å lære meg fransk. Det og italiensk er noe jeg skal prøve å  lære. Nå har jeg et par sanger fra Piaf på ipoden min,skal sjekke ut de senere.

Ønsker alle en finfin onsdag,håper den blir kjempe fin! Nå lar jeg blogg være blogg for i dag! Har ikke helt blogglysten i behold nå.

Hva skal dere idag?


*Alle bildene er linket  og er fra den fantastiske siden Weheartit.com

Reklamer

24 kommentarer om “Loving,living,everything

  1. Nej, blogging er ikke førsteprioritet for oss studenter. Man merker at man ikke får heller så mye tid foran dataen:) hehe vi får bare stå på videre,snart er det sommerferie:D

 1. Ugh, skal jobbe i sommerferien jeg, og har kontrakt frem til 31 august. Typsik. Kommer sikkert ikke til å finne ny jobb etter det, men da er det jo ikke sommer lenge :/

  1. aw,kjipt da.. Det blir jo mye penger av sommerferiejobbing, men slitsomt til tider. i for fjor så jobbet jeg hele sommeren på baker thorsen. slit,men fikk en real fin lønning i august:D

 2. lykke til på eksamenene!!!!!!!
  forresten; tenkte jeg skulle starte med å skrive litt på et gjesteinnlegg, men har du noe tema jeg skulle blogget om? :’)

  1. Tusen takk siv:) er heldigvis 3 uker til,men tiden flyr unna fortere en svint..

   //stilig at du har tenkt å skrive gjeste innlegg:) hmm. har ikke noe spesielt tema i tankene akkurat nå. men kanskje du kan skrive om noe som engasjerer deg,enten det er noe i nyhetene, en hobby osv.

 3. Bare du nå kommer deg gjennom de siste eksamene så blir det bra, tenk på den lange fine sommerferien du skal få! 😀
  Jeg har hørt litt på edit pjaff. Aner ikke hva hun synger, men det er litt sånn «klagende» fransk. Det er på en måte litt stygg-pent. Jeg kan ikke høre på henne for lenge. Blir for gnålete 😉 Men fransk det har jeg lyst til å lære meg, men man skal ha tid til det også…

  1. Ja, må bare fokusere og se fremover:)
   Hørte litt på edit piaff, noe er greit. Men enig med deg at det kan være litt gnålete i lengden. Så jeg skal ikke laste ned noe særlig mer av henne foreløpig. Kanskje lære fransk så jeg kan få mer utbytte av sangene.hih^^

 4. Sv; Ja, god mat var det også :p

  // Haha, vi har vel gått forbi den tusenvis av ganger :p Den er ved Space World, i det «gamle-nye» senteret :p

  // Ja, regner med det.

  1. 🙂 Anbefaler det, så må du velge en farge. Alle bøkene er ulike (tror jeg),og etter hvilken farge du velger for du med et notis eller et ark som kanskje beskriver din personlighet. Min var ikke 100% meg,men det var noe som stemte.. Det er litt små vanskelig engelske ord noen ganger,men ikke så mye at det blir noe problem. 🙂 capris.no har det billigst:)

  1. 🙂 Har et par sanger på ipoden, bla. «la vie en rose»(tror et er det den het). skal høre på den sangen også:) takk for tips! edith piaff har en spesiell og vakker stemme:D

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s