I dyrenes verden · om min hverdag · om min skolehverdag · om mine følelser og tanker

Sitting,waiting,wishing#2

Holder på  å gå nesten på veggen her hjemme, still no answer. Vet ikke helt om hvordan det blir denne gangen med svar osv. Første omgangen fikk man mail hvis man strøk. Men husker ikke helt hva han sa før prøven, tankene var litt andre steder akkurat der og da.

Sjekker mailen hele tiden…

Har ikke vært på forelesning de fire gangen det har vært denne uken, har bare hatt prøven. På en måte prøver jeg å få en viss avstand fra det hele mens jeg venter på svar. Mye pga jeg egentlig burde ha greid dette og hvis ikke blir det et høl i bakken for å si det sånn i forhold til bachelorgraden min.

linket

Jeg vet sannelig ikke hvordan det blir videre, akkurat nå er det 1000 tanker som svirrer rundt. Spørsmål om min «fremtid» og studier får meg til å bli enda mer bekymret. Når jeg blir enda mer bekymret går det utover «helsa» pga psoriassissen min. Stress gjør det verre.. Latin gjør meg stresset.

Søte Miley vasker potene grundig,og viser hvor sprek hun er… og jah,hun holder beina opp/på plass..

Miley(pus) skal til dyrlegen idag(kanskje) hvis vi får time. Det er ikke noe farlig  eller noe,men tid for den årlige vaksinen og ormkur. Jeg venter bare på at pengene fra lånekassen(det måndtlige) skal tikke inn på kontoen,så jeg har råd til dyrlegeturen. Marita(lillesøsteren min) kunne ikke være med idag,så jeg må legge ut for timen. Så det blir nok litt svidd litt penger av der. Hvis ikke det blir idag,blir det i påskeferien. Før vi adopterte Miley fra dyrebeskyttelsen så ble vi her hjemme enig at jeg og min lillesøster skulle  ta oss av utgifter osv til katten.

men hva gjør man ikke får disse skjønningene?

Ellers så har jeg begynt å se å Nikita igjen, som den tvgeeken jeg er så har jeg en del serier jeg følger med. Ikke alle på en gang heldigvis. Så det er noen jeg ikke får holdt meg «up to speed with»,eller fulgt med hver uke.

//linket

Nikita går på TVN MAX  onsdager hvis jeg ikke tar feil, jeg følger ikke med der pga jeg ikke har den  tvkanalen. Men online eller evt. laster ned hvis jeg ikke finner episodene.

Ble litt «godt&blandet» innlegg dette her,følte bare får å lufte tankene litt og slengte ut litt random ting. Min torsdag er ganske åpen ellers,skal lese litt pensum i det andre faget jeg har. Det er 42 dager til eksamen,og skal ikke la meg lure av tiden denne gangen.Sist gang når jeg hadde det faget tok jeg ikke eksamen pga jeg fikk litt noia pga all pensum,dårlig planlagt med lesingen satte stopper for den eksamen for 2 år siden. Det er derfor jeg nå må skjerpe meg….

Hvordan ser din torsdag ut?


8 kommentarer om “Sitting,waiting,wishing#2

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s