Inspirasjon og tips · På godt & Vondt...

Søte jordbær negler

Takket være snille Synnøve så har jeg kommet over en bruker på Youtube som lager fine «how-to-» innlegg,eller såkalte «gjør-det-selv» videoer. Så linket hun til videoen under(klikk her hvis den ikke spilles av)

Jeg måtte jo prøve meg på dette, hadde jo ikke samme type neglelakk som hun på videoen ovenfor. Men hadde samme fargetemaene. Første forsøk ble ikke helt vellykket pga jeg tok litt for tjukt med farge,og kom borte noe så det ble litt dratt på enkelte fingernegler. Men anyway,tok et bilde av resultatet. Elsker alt som har med neglelakk,og her om dagen kjøpt jeg en firpack neglelakk fra H&M med vårens farger.

Moren min sa «Nå er det vel nok med neglelakk,du har jo skapet full».

Kan jo skrive steg for steg liste under:

 1. Ta en rød neglelakk først,og lakk gjerne to lag for å få en jevnere farge. Vent litt med å påføre neste steg(2)
 2. Ta frem den grønne neglelakken,og påfør den på skrått nedover fra tuppen(ikke så langt inn å neglen). Det grønne skal jo ligne på bladene,så du har sikkert en greit bilde av hvordan den ser ut.
 3. Egentlig er jo de prikkene på jordbær litt gulaktig,men hvitt funker jo. På videoen ovenfor har hun brukt en malekost eller pensel for å lage prikkene. Jeg hadde ikke det for hånd,og da fikk jeg ikke så mange prikker som hun på videoen.
 4. Etter å latt neglene tørket ferdig(som regel 3-4 minutter),tar du topplakk (gjennomsiktig neglelakk) over det hele for å få en fin og skinnende overflate. funker også som en beskyttelse. Jeg brukte neglelakker fra Depend(hvit/grønn/gjennomsiktig) og den røde fra MNY.  Så kvaliten er avhengig av hva du kjøper av neglelakk.
 5. På videoen på slutten tar hun glitter neglelakk på bladene for å få litt «glam» over det hele,eller få det til å bli mer pyntet. Det gjorde jeg ikke,men det er opp til en og hver. Det finnes så mye pynt du kan kliste på neglene,så en liten «diamant» på bladene er jo fint også.

 

 

Reklamer

26 kommentarer om “Søte jordbær negler

 1. Hun får det jo til å se superenkelt ut! Men min erfaring med neglelakk sier meg at det ikke er det.. hehe Synes du gjorde en bra jobb med dine egne =)

  1. Hehe,hun gjør det nettopp. Er jo ikke like lett,venstre hånden min ser jo som regel bedre ut enn høyre osv. Så må man være veldig «stødig» på hånden hvis man skal ha minst mulig «søl» utenfor. hehe.
   Takk,ble fornøyd med resultatet,til å være første gangen:) øvelse gjør mester:)

  2. Hehe,hun gjør det nettopp. Er jo ikke like lett,venstre hånden min ser jo som regel bedre ut enn høyre osv. Så må man være veldig «stødig» på hånden hvis man skal ha minst mulig «søl» utenfor. hehe.
   Takk,ble fornøyd med resultatet,til å være første gangen:) øvelse gjør mester:)

 2. Utrolig kult, dette skal jeg teste ut selv!
  Ble forresten helt fascinert av jenta på videoen så måtte se flere videoer og stikke innom siden hennes, hun er så søt! 😀

 3. De ble jo ikke så ille 🙂 Ganske søte til første forsøk 🙂 Så du de med humlene også? Hun hadde noen supercute med sommerfugler as well… Masse neglelakkmateriale for deg der 😀

  1. Takk=) Ble inspirert av videoen ovenfor,og fikk lyst å prøve. Øvelse gjør mester, det ble jo best på venstre hånd og det er mer vansklig når jeg skal bruke venstre hånden til å lakke høyre.. krever konsentrasjon:)hehe

 4. Tilbaketråkk: Uken som var # 11 |

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s