om min hverdag · Tvserier

2xGossip Girl

I går kveld(tirsdag)/ natt så fikk jeg lyst å komme meg ajour med Gossip Girl episodene, trege meg hadde bare kommet til episode 7 /sesong 4. Så 1 episode ble til 2 episoder,og det ble nesten 3 episoder før det ble alt for sent for min del. Etter å sett Gossip girl episodene liker jeg å tusle innom CWs sin musikk samle side. Hvor de har fint organisert musikken til hver episode,så du som seer kan titte innom for å kanskje finne hvilken sang de brukte . Jeg har utrolig mange sanger fra både Vampire Diaries(som også sendes på CW) og nå Gossip Girl. Anbefaler hvis du trenger litt annerledes og ny musikk,om å stikke innom den siden. CW sender også One three hill, Nikita,Top Model og Smallville m.m Klikk her for å komme til tvkanalens hovedside!

(Klikk her for å komme til Gossip Girls side på CW) Hvor du kan få med preview på neste ukes episoder, alt om serien og skuespillerene, hva som skjer i hver epsiode,bilder fra serien og style m.m.

Bildene under er henholdsvis fra episode 8 og 9 (sesong 4)

(bilde tatt med screenshot/bilde av skjermen)

Over til noe helt annet,og kanskje litt mer triviellt. Har fått gjort unna litt latin,og ferdig med leksjonen for mandagen. Vurderer om jeg skal ta leksjonen for tirsdagen også. Men vi  får se. Må lese litte grann i det andre faget også.

Dagens planer er ganske løse,men har planer om å rydde i bokhylla mi og kanskje organisere den litt mer,står høyt på lista.

Husk at senere idag kommer et nytt bloggportrett, og hvis noen av dere vil melde dere på bloggportrett 2011 på min blogg, så kan dere gjøre det her! Alltid koselig å få nye blogger å lese!

Søsteren min er også med i bloggportrett hos Kari og bloggportrett intervjuet hennes kan du lese her!

 

Ha en kjempe fin onsdag alle sammen! Nå er det litt
mer lekse/pensum lesing som står på planen!

Lit memo til meg selv,må huske på ukens sang. Hmm,dere får minne meg på det hvis jeg glemmer det!Stay tuned!


Reklamer

11 kommentarer om “2xGossip Girl

  1. Sv; Takk takk 🙂

    Hehe, så smart! Jeg skjønte ikke helt hva det var for noe først, men jeg pleier alltid å sovne mens jeg leser, og husker ikke hvor jeg sluttet kvelden før :p Nå blir ikke det noe problem lenger 😉

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s