Om bloggeren/Om Nina

You can read a short summary «About me»  at the end off this entry!

(C)Foto: Privat

Hei,og velkommen til min blogg.

Jeg er en (snart) 23 år gammel jente som bor på et lite sted kalt Gjerdrum. Jeg har blogget snart 4 år fordelt på ulike blogger og har de siste 2 årene vært på den  her.

Jeg er en musikk elsker og hører gjerne på alt fra Led Zeppelin til Lady Gaga.  Foruten det kan du alltid finne meg en god bok ettersom jeg er en bokelsker av natur(her er bokbloggen som beviser det). Når jeg ikke leser eller hører på musikk tar jeg gjerne bilder, går på kino med venninner og drikker masse kaffe eller ser på tvserier.

Til høsten begynner jeg på ny studie og skal starte på en bachelorgrad i «Bibliotek og informasjonsvitenskap» på Høgskolen  i Oslo og Akerhus.

 

 
Gjennom mesteparten av barneskolen,og hele ungdomsskolen ble jeg mobbet(psykisk) og det har jo satt litt preg på meg. Men velger å la fortiden være fortid,selvom det ikke alltid er like lett å glemme ting som har skjedd. Dere kan lese mitt gjesteinnlegg hos Trine Grung her! Innlegget er en revidert utgave av et innlegg jeg delte på Kari Rasmussen’s blogg som en del av hennes prosjekt kalt «Bloggfamilien«,original innlegget jeg skrev kan dere også lese her!

Kilde: wehearit.com // Fra filmen «The note book»


Kjæledyr :

Hjemme i huset har vi en kjæledegge på fire bein, en super kosete kattepus som er adoptert fra dyrebeskyttelsen(som heter Miley) . Vi hadde også et søtt lite dverghamster,men hun døde 23.august 2011 (2 år gammel).


Noe mer du lurer på? Skrible ned en kommentar med spørsmålet ditt,så skal jeg svare så fort som mulig! Jeg kan nås på mail : blogg.ininasverden@gmail.com


I’ll try to sum up «about me» here, so. My name is Nina (age 22/soon 23) and I live in Gjerdrum (a small town just 3 miles north from Oslo).

I’m a optimistic soul who love to take pictures,read books,listen to music,watch movie or tv shows,blog and be with my friends & my family.  We have a family pet called Miley. We adopted the cat last year from the Animal Rescue Center.

If there is more you wondering about,just ask your question right under or send me an email: blogg.ininasverden@gmail.com

11 svar til Om bloggeren/Om Nina

 1. Tilbaketråkk: My dreams | I Nina's verden

 2. BloggFeber sier:

  Bella er så nydelig! :D

 3. sigen92 sier:

  Åh, for en NYDELIG katt! Tuxedo-katter er bare helt utrolige! Hun så ut som en bestemt liten frøken ;)

 4. Tilbaketråkk: Tilbakeblikk: Dagbokinnlegg «

 5. Sjur Vaage sier:

  Du virker som en interessant og fremragende quinde.
  Liker spesielt det studiet du studere, samt din fascinasjon for bøker. :)

  Hvordan er det å studere “Antikk kultur og klassisk språk” med fokus på Arkeologi (klassisk)?
  Det var et av studiene jeg en gang vurderte, men avslo siden jeg ikke ville flytte til Oslo. :P

  • Takker og bukker for det komplimentet:)
   Det er et kjempe fint emnet,og du lærer mye variert både fra antikken og arkeologien. vi på antikke studier for vært med på forelesninger som arkeologi studentene med bachelor i bare det har.

 6. Rebecca sier:

  Å, jeg blir så glad når jeg ser andre som også elsker twilight bøkene og filmene og er stolt av det :D Jeg syntes bare folk rynker på nesen over min «besettelse». Og pusen din Bella var veldig søt :)

  • Nina C. sier:

   Så bra at du elsker twilight ! Jeg har en pute med edward i senga mi,og masse twilight stuff! :) hehe. Folk er litt merkelig mot Twilight:) Bella er dverghamsteret mitt,og pusen min heter Miley:)hehe

 7. Kisses from Rome, Itali-
  Parli italiano ?

Din kommentar vises rett etter jeg har godkjent den. Takk for din kommentar.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s